AVIA Пелети

Високо калорични пелети от 100%  дървесина клас А1(Pellets)

ОПИСАНИЕ/ Техническа спецификация:

Премиум пелети клас А1, произведени по поръчка на швейцарската марка AVIA.  Входяща суровина - 100% дървесина  (80% бук и 20% иглолистни дървета), без добавени капаци или отпадъчни материали. Постоянно гарантирано качество в съответствие с изискванията на Европейските норми за съдържание на прах, влажност, плътност, калоричност.
 

Показатели на пелети АВИА:

РАЗМЕР: 15кг
Диаметър: 6mm
Дължина: 3,15mm ≤ L ≤ 40mm
Калоричност: 16,5 ≤ Q ≤ 19 MJ/kg
Влажност: ≤ 10%
Пепел: ≤ 0,7 %
 

Предимства на пелети AVIA.

  • ​Когато купувате пелети AVIA, можете да разчитате на най-високото качество. Тъй като само висококачествените дървесни пелети осигуряват нужната калоричност и топлина с минимално количество пелети. По-некачествените продукти имат по-ниска калоричност, оставят много пепел и горят много бързо, от друга страна, могат да блокират конвейерната система и дори да я повредят. 
  • Услугата ни доставка до адрес е много удобна и спестява вашето време и пари.
  • Предлагаме Ви възможност за консултация и поръчка по телефон. Нашите консултанти  с радост ще ви помогнат да направите вашата поръчка и ако е необходимо ще ви дадат полезни съвети за съхранение.
  • Пелетите идват от етрополския балкан, вместо да се транспортират от хиляди километри, да се използват хиляди литри дизелово гориво за транспорт. По този начин се подкрепя регионалното горско стопанство.
Дървесните пелети се произвеждат на регионално ниво. Няма опасности за околната среда, нито по време на производството, нито по време на транспортиране.
Цената на дървесните пелети се развива независимо от пазара на нефт и газ. Докато цените на нефта и газа постоянно се повишават в дългосрочен план, пелетите са "безопасна" суровина. Тъй като дървесните пелети могат да се транспортират и съхраняват много добре като стандартизиран пакетиран материал, всравнение с биогенни горива като дърва за огрев, въглища и др.


Поръчай АВИА Пелети сега

Hot Star е изключителен дистрибутор на пелети за швейцарския бранд AVIA в България.