За първи път в България бензиностанция за SCUBA Diving фенове
   За първи път в България бензиностанция AVIA Владая събира SCUBA Diving фенове. Новото хот спот място за срещи и обгрижване на пътуващите дайвъри предлага не само зареждане на бутилки с въздух, но и много аксесоари за гмуркане. Идеята се ражда след едно от поредните ни гмуркния в съседна Гърция. Още преди да бъде направена бензиностанцията, бе планирано да се направи инсталация със специален компресор за зареждане на бутилки за SCUBA Diving. Проекта "Drive and Dive" бързо събра много приятели и почитатели. Той има за цел да събере хора с еднакви интереси и да предложи по-добри условия. 
Зареди гориво в колата, въздух в бутилката, доброто настроение с хубаво кафе на едно място със специална цена. "Зареди гориво до морето и въздух за под водата" често казва собственика на бензиностанцията от швейцарския бранд AVIA. 
На бензиностанция AVIA Владая има специална инсталация за зареждане на бутилки с въздух за гмуркащи се. Ако сте забравили маската си или някой важен аксесоар, не се притеснявайте може да си купите от маркета на място. Налични  маски, шнорхели, плавници, о-рингове,  ретрактори, буйове и др.